Szerverpark Üzemeltetés

SZERVERPARK ÜZEMELTETÉS​

Biztonságos megoldásokat tervezünk.

Hogyan szolgálja az Ön cégét a Finansys által üzemeltetett, magas színvonalú szerverpark?

A személyi- számítógépekről

A PC-k nem képesek ellátni a szerverek feladatait. A napi munkavégzéshez nélkülözhetetlen asztali-számítógépek és laptopok ugyan alkalmasak adattárolásra, viszont ezeket az eszközöket nem erre fejlesztették. Éppen ezért nem ajánlott ezekre hagyatkozni, ha a féltve őrzött vállalati adatok védelméről, archiválásáról van szó.

A szerverekről

A szerverek olyan nagyteljesítményű számítógépek, amelyekhez az adott vállalat arra jogosult informatikai eszközei csatlakozni tudnak adatkezelés, vagy egyéb szolgátatás igénybevétele, fenntartása érdekében. A szerverek számos biztonságtechnikai berendezéssel rendelkeznek, így katasztrófa esetén védelmet biztosítanak az esetleges adatvesztés, információ ellopás ellen.

Veszélyes fájlok

A fizikai adathordozókon, pendrive-okon, memóriakártyákon, merevlemezeken továbbított fájlok veszélyben lehetnek. A bizalmas adatok mozgatásához minden esetben védett utat szükséges biztosítani. Számos egyéb funkció mellett ebben is segítségére lehet a Finansys által üzemeltetett szerverpark.

beszéljenek a számok

Miért érdemes minket választani?

Elvárásunk önmagunkkal szemben, hogy az általunk tervezett és kivitelezett rendszer váratlanul egyetlen percre se álljon le!

Tudta Ön, hogy egyetlen perc leállás a termelésben akár többmilliós veszteséget okozhat?

Ezért van szüksége a Finansys által üzemeltetett, biztonságos szerverparkra, így Ön szabadon koncentrálhat az értékteremtésre! 

Többgenerációs cégként számunkra egy dolog a jó hírnevünknél is fontosabb - Ügyfeleink elégedettsége. Az Ön sikere, a mi sikerünk!

Finansys Szövetkezet

Az Ön igényeinek, elvárásainak megfelelő ajánlattal várjuk!

Miért érdemes meg minket választani?

Miért érdemes minket választani?

Felhőbe helyezés

Igény esetén felhőbe tudjuk helyezni a teljes működést a levelezéstől a vállalatirányítási szoftverig, amelyeket a cég alkalmazottai bárhol, bármikor elérhetnek.

Teljes biztonság

Olyan védelemmel látjuk el a céges rendszert, amely komplett nyomonkövetést tesz lehetővé, vagyis láthatóvá válik, hogy ki, mikor és milyen céllal próbálta használni az adott fájlt.

Saját szerverpark

Szerverparkunk tárhelye bérelhető, amelyet minden esetben elérhetővé teszünk ügyfeleink számára - így biztosítva a teljes körű szolgáltatást.

Gyakori kérdések

MIKOR ÉRDEMES IGÉNYBE VENNI A FINANSYS ÁLTAL NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOKAT?

 
  • Ha Ön versenyelőnyre kíván szert tenni, kiemelkedő vállalkozást szeretne megteremteni.
  • Komoly referenciákat felmutató informatikai támogatásra van szüksége.
  • Szeretné, ha az Ön vállalkozása biztonságosabb és tervezhetőbb lenne.

MILYEN CÉLOK ELÉRÉSÉBEN SEGÍTHET A FINANSYS?

.

  • Átláthatóbb, gyorsabb folyamatok.
  • Biztonságosabb működés.
  • Megnövekedett költséghatékonyság.  

MI A FINANSYS SZEREPE?

Cégünk számos szerepkört betölt a kínált szolgáltatások által. Kiértékeljük az Ön vállalkozása számára szükséges fejlesztéseket, legyen szó eszközökről vagy szolgáltatásokról. Ezt követően egyedi ajánlatot készítünk.

 

MIKOR JELENTHETEK BE PROBLÉMÁT?

Egyedülálló módon az év minden napján, 24 órás lefedettséggel állunk rendelkezésre.

KIHEZ FORDULHATOK A KÉRDÉSEIMMEL?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján is megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, és 24 órán belül válaszolunk!

MENNYIRE KÖLTSÉGHATÉKONYAK A FINANSYS ÁLTAL AJÁNLOTT MEGOLDÁSOK?

Az általunk nyújtott szolgáltatások időt és költséget takarítanak meg az Ön vállalkozása számára. Az egyszerűsített, automatizált munkafázisokon keresztül Ön minden eddiginél költséghatékonyabb módon üzemeltetheti cégét.

“Mi a szerver?”

A szerver egy olyan számítógép, amely más számítógépek számára a rajta tárolt vagy előállított adatokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat elérhetővé teszi, biztosítja.  

© Finansys Szövetkezet Adatkezelési tájékoztató

© Finansys Szövetkezet
Adatkezelési tájékoztató